Oldal kiválasztása
 

Borítékológép

A Delfin Rendszerház a legjobb borítékológép kínálattal rendelkezik, amik közül weboldalunkon válogathat. Megoldásainkkal levesszük az eddigi kézi borítékolási munkák terheit a válláról. A gép minden borítékolási munkát átvállal; önállóan, csendesen és észrevétlenül elvégzi őket. A napi néhány száz levéltől a havi több millióig minden levélforgalomhoz kínálunk megoldást. Amennyiben bővebb információt szeretne kérem keressen minket elérhetőségeinken.

Kapcsolódó kép

 

 

Gépi borítékolás

Gépi borítékolás esetén lehetőségünk van arra, hogy egy borítékba több, azonos névre szóló levelet borítékoljunk és ezekhez további mellékleteket társítsunk. A mellékletek között lehet egyéb feldolgozásra szánt termék is, mint például CD lemez. A boríték maximális mérete C/4 lehet.

Számlalevél borítékolása

Sok olyan nagyszámú ügyfélkörrel rendelkező vállalkozás van, melyek rendszeresen, levelezés útján tartják ügyfeleikkel a kapcsolatot, ezért folyamatosan szükségük van nagy mennyiségű névre szóló számlalevél, vagy egyéb megszemélyesített nyomtatvány gyors előállítására. Szoftvereink, nyomtatóink és borítékológépeink segítségével a teljes nyomtatási, megszemélyesítési, borítékolási és postázási feladatkört házon belül meg lehet oldani, jelentős költségmegtakarítást elérve.

Önkormányzati adókivetés konszolidációja

Papírtornyok, adózók válogatásra váró anyagai, kézi hajtogatás, borítékolás, több hétig tartó adókiküldés? Csak egy pár gondolat azok közül, amelyekkel a kézzel történő adókivetés jár. Bizonyára nem először találkoznak ezzel a problémával az évente ismétlődő tömeges adókiküldések során. Többé nem kell a kollégáknak éjt nappallá téve azon fáradozni, hogyan oldják meg határidőre az adózók kiértesítését úgy, hogy a napi feladataikat is el tudják végezni. A DELFIN Rendszerház Kft. olyan kész rendszert bocsájt Ügyfelei részére, amely segítségével egy ember is képes pár nap alatt elvégezni azt a munkát, amin korábban hetekig fáradozott az adóosztály minden dolgozója.

Borítékbontók

Ha sok a beérkező levele és már fárasztó azok kézzel, késsel bontása, akkor egész biztos gondolt már arra milyen jó lenne egy olyan gép, amibe válogatás nélkül – ahogy a postás letette őket – be lehet tenni a borítékokat, amik egy gombnyomás után mind nyitva lennének!

Address printer

Házon belüli termelékenység javítása nyomdai üzemekben, hivatalokban, direkt marketing ügynökségeknél, önkormányzatoknál…Mindenhol, ahol nagyszámú borítéknyomtatására van igény, akár változó adattartalommal.