MP C401SP

Színes multifunkcionális nyomtató

MP C401SP / 401ZSP
MP C401SRSP/ 401ZSRSP
40 lap/perc
Kompakt A4-es színes MFP-k a megnövelt produktivitásért

Kiválló teljesítmény, kiemelkedő megbízhatóság, magas produktvitás ... és kiemelkedően jó ár/érték arány. Ezt kínálják az MP C401SP/MP C401SRSP eszközök, a Ricoh kompakt a4-es színes multifunkciós eszközei. De ez nem minden. Az eszközök kiemelkedő képminőséggel és hatékony befejezési lehetőségekkel is büszkélkedhetnek. A négyféle konfigurációban elérhető eszközöket továbbá egyszerű kezelhetőség és alacsony környezeti hatások jellemzik. Ennél fogva az MP C401SP/MP C401SRSP eszközök egyértelmű választások lehetnek olyan irodákba, ahol a produktivitás, a minőség és a költséghatékonyság kiemelt szempontok.

Időtakarékos: gyors, 40 lap/perces sebesség

Megfizethető: alacsony teljes költség

Felhasználóbarát: nagy kezelőpanel (9 col/10,1 col)

Sokoldalú: kompakt belső finiser

Tartós: hosszú életciklus

Kiemelkedő produktivitás és tartósság

Az MP C401SP/MP C401SRSP készülékek kiemelkedő sebessége és teljesítménye azt jelenti, hogy nem kell várnia a nyomatok elkészülésére. Bemelegedés után az első fekete-fehér nyomat mindössze 5.4 másodperc alatt elkészül (a színes 7. 2 másodperc alatt). Ezt követően a többi nyomat 40 lap/perces sebességgel készül. Valamint kiemelkedően strapabíróak, bírják a maximális terhelést. Hosszú az életciklusuk és a tartós ARDF is biztosítja a megbízhatóságot.

Egyszerű üzemeltetés

Válassza az ön számára leginkább megfelelő kezelőpanelt. A hagyományos 9 colos kijelzőt könnyű kezelni. De miért nem próbálja ki a Ricoh új gesztusvezérelt kijelzőjét? Ennek kezelése hasonlít az iPad és Android eszközökön megszokotthoz, így a komplexebb munkákat egyszerűbben beállíthatja. A külső USB billentyűzet támogatása lehetővé teszi a könnyebb gépelést, így javítva még tovább a kezelhetőséget.

Környezettudatos

Az MP C401SP/MP C401SRSP energiafogyasztása a lehető legalacsonyabb, így csökkennek a környezeti hatások és az energiaköltségek is. Az eszközök életük akár felét is energiatakarékos módban tölthetik, ezért tovább csökkentettük az energiafelvételt ebben az üzemmódban. A be/ kikapcsolás beállításának lehetősége tovább optimalizálja az energiafogyasztást. Ezek az MFP-k alapértlmezetten kétoldalasban nyomtatnak, így papírt takaríthat meg.