Oldal kiválasztása

AddressRight 100/200/300

Max 30.000 boríték/óra

Havi 1.000.000 cím

Mindegy, hogy a leveleket új értékesítések generálására, adományozók megújítására, az ügyfelek megtartására vagy speciális promóciókra szánja – minden levél számít.

 

A levelezőlistán szereplő minden egyes személy tucatnyi küldeményt kap hetente – és mindannyian versenyeznek a figyelemért. Ez azt jelenti, hogy olyan leveleket kell létrehoznia a sikerességhez, amelyek kiemelik vállalkozását.

A Pitney Bowes hatékony címzési megoldásával jobb megjelenést, jobb termelékenységet és eredményeket érhet el, plusz alacsonyabb költségeket:

Vonzóbb borítékok készítése: Adjon hozzá személyre szabott üzeneteket a küldemény külsejéhez, hogy növelje a levelek megnyitásának és olvasásának esélyét. A további személyre szabás érdekében az összes címzési megoldásunk különböző lehetőségeket rejt.

 • E-mail kézbesítés a megfelelő személynek: A rossz címek frissítésével vagy kiküszöbölésével elkerülheti a kézbesítés késését és a visszaküldött levelek költségeit. Gondoskodjon arról, hogy e-mailjeit Pitney Bowes hatékony és könnyen használható címzési szoftverével kézbesítse.
 • A gyors levélküldés és a költségek csökkentése: Havonta több ezer borítékot kell címezni anélkül, hogy külön címcímkéket kellene kinyomtatnia. Nyomtasson közvetlenül a borítékokra képeslapokra és más hordozókra.

 

Fedezze fel minden igényét egy teljes címzési rendszerrel.

The AddressRight® 100, 200 and 300 címnyomtatókat könnyű és gyors használni. További előnyök:

 • Felhasználóbarát kijelző, amely lehetővé teszi a nyomtató állapotának, a tinta szintjének, a munka állapotának és egyebeknek egy pillanat alatt történő nyomon követését.
 • Tiszta, kenetmentes nyomtatás borítékokra és más hordozókra – akár 600 DPI.
 • Gyorsított nyomtatási sebesség akár
 • Óránként akár 22 000 boríték címzés az AddressRight 100 modellen és legfeljebb 30.000 a AddressRight 200 és 300 modelleken.
 • Masszív, tartós acélszerkezet.
 • Opcionális szállítószalag, gyűjtő és nagy teljesítményű tintaszárító segít fenntartani a termelést.

Biztosítsa a sikeres küldeményeket a kiváló levélkezelő szoftverrel.

A Pitney Bowes AddressRight nyomtatókat úgy tervezték, hogy párhuzamosan működjön együtt a levélkezelő szoftverünkkel. Ez a nagy teljesítményű szoftver megtisztítja a címlistát, biztosítja a kézbesítést a megrendelő számára, és kihasználja a levélküldési kedvezményeket. A nyomtatóink különféle borítékméretek, papírtípusok és levelezési formák kezelésére is képesek.

Fontosabb opciók:

 • Testreszabhatja a képernyőn a teljes borítékot a borítéktervező funkcióval. A visszatérési és kézbesítési címek hozzáadása mellett személyre szabott üzeneteket hozhat létre minden levéldarabhoz a maximális hatás és válasz elérése érdekében.
 • Az Presort képességek lehetővé teszik vonalkódok alkalmazását és a jelentős postai kedvezmények előnyeit
 • Kezelje a levelezőlistákat, így megcélozhatja a megfelelő neveket, és garantálhatja a lista pontosságát az optimális kézbesítés érdekében.
 • Gondoskodjon arról, hogy e-mailjeit hatékony és könnyen használható címzési szoftverrel kézbesítsék; amely megtisztítja és frissíti a meglévő levelezőlistákat. Most már teljes mértékben kihasználhatja az ügyfelek adatait, hogy változó üzeneteket hozzon létre bizonyos szegmensekhez, vagy kinyomtassa az egyes üzeneteket a borítékon.