Oldal kiválasztása

Aficio™MP 201SPF

Gyors,

megfizethető, multifunkciós megoldások

Gyorsaság, sokoldalúság, nagy produktivitás – mindez egyben

Ha egy gyors, hozzáadott értékeket nyújtó irodai megoldásra van szüksége, amellyel növelheti produktivitását, a Aficio™MP 171/MP 201F/MP 201SPF eszközök a tökéletes megoldások. A hatékony másolás, szkennelés, és nyomtatás funkciók minden igényét kielégítik. Takarítson meg időt a gyors bemelegedési idővel és az akár 20 lap/perces másolási sebességgel. Védje meg bizalmas adatait a Merevlemez opció segítségével, amely tartalmazza a merevlemez titkosítási és az adatfelülírási funkciókat. Lehetősége van személyre szabni az MP 201SPF készüléket a Software Development Kit segítségével. Továbbá az eszközök kompatibilisek a fejlett munkafolyamat megoldásainkkal is.

 • Akár 20 lap/perces sebesség.
 • Költség és helykímélő multifunkcionalitás (MP 201SPF).
 • Produktív, környezetbarát és energiatakarékos technológia.
 • Kompatibilis a fejlett munkafolyamat megoldásokkal (MP 201SPF).
 • Fejlett adatbiztonság (MP 201SPF)
NÖVELJE MUNKACSOPORTJA PRODUKTIVITÁSÁT

Az Aficio™MP 171/MP 201F/MP 201SPF eszközök kis irodák és munkacsoportok számára lettek kifejlesztve. Az eszközöknek rövid a bemelegedési ideje, 7,5 másodperc az első másolat elkészülési ideje és akár 20 lap/perces sebességű folyamatos másolásra is képesek. Az MFPk robosztus, hosszú élettartamú alkatrészeket tartalmaznak, így biztosított a minimális állásidő. Gyors, megbízható munkamenetet kínálnak, amellyel időt takaríthat meg és növelheti a hatékonyságot.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ MUNKAFOLYAMATOK (MP 201SPF)

Biztosítsa munkacsoportjainak a szabadságot, hogy úgy dolgozhassanak ahogy szeretnének. AZ MP 201SPF funkciói személyre szabhatóak: létrehozhatja saját beágyazott alkalmazásait a Software Development Kit segítségével. Ez a fejlett MFP továbbá kompatibilis szoftvermegoldásainkkal, mint például a GlobalScan NX, ami segít áramvonalasítani folyamatait.

 

BIZTOSÍTSA A MAGAS BIZTONSÁGI SZINTET (MP 201SPF)

MFP-ink biztonsági lehetőségei tartalmazzák a hálózati felhasználói azonosítást és az IP cím szűrést. Ezek a lehetőségek biztosítják, hogy a digitális nyomtatás és információmegosztás nem veszélyezteti a bizalmas adatokat. A merevlemez opció tartalmaz egy titkosító egységet, ami kódolja a készülék merevlemezére írt adatokat. Továbbá tartalmaz egy felülírási biztonsági egységet is, ami megakadályozza az esetleges információszivárgásokat.

  KÉSZÍTSEN PROFESSZIONÁLIS DOKUMENTUMOKAT (MP 201SPF)

  Fejlessze cégének megjelenését. Készítsen éles professzionális kinézetű dokumentumokat házon belül az eredeti Postscript 3 vezérlő segítségével. Az Aficio™MP 201SPF eszköz színes szkennerel is rendelkezik, valamint számos médiatípust kezel. Így bármilyen képet beszkennelhet és beillesztheti azt különböző jelentésekbe, hírlevelekbe és levelekbe. Majd kinyomtathatja ezeket a dokumentumokat a kiválasztott méretű és súlyú papírra.

   

  FEJLETT SZKENNELÉS ÉS FAXOLÁS (MP 201SPF)

  Az MP 201SPF áttörést jelent a dokumentumok digitalizálásában és disztribúciójában. Nem csak e-mailbe és hálózati mappába, de USB memóriára is közvetlenül szkennelhet. Továbbá, rendelkezésére áll a korszerű Super G3 fax, Internet/IP fax és a központosított LAN-Fax is. Ezzel a korszerű csomaggal időt takaríthat meg és nagyban növelheti produktivitását.