Oldal kiválasztása

Borítékoló gép

A Delfin rendszerház a legjobb Borítékoló gép kínálattal rendelkezik. Weboldalunkon válogathat Borítékoló gépeinkből, amennyiben bővebb információt szeretne kérem keressen minket elérhetőségeinken.

Kapcsolódó kép

Borítékológép

Megoldásainkkal levesszük az eddigi kézi borítékolási munkák terheit a válláról.Minden borítékolási munkát átvállal, aztán önállóan, csendesen és észrevétlenül elvégzi a napi néhány száz levéltől a havi több millióig minden levélforgalomhoz kínálunk megoldást gépeinkkel.

Gépi borítékolás

Gépi borítékolás esetén lehetőségünk van arra, hogy egy borítékba több, azonos névre szóló levelet borítékoljunk és ezekhez további mellékleteket társítsunk. A mellékletek között lehet egyéb feldolgozásra szánt termék is, mint például CD lemez.A boríték maximális mérete C/4 lehet.

Számlalevél borítékolása

Sok olyan nagyszámú ügyfélkörrel rendelkező vállalkozás van, melyek rendszeresen, levelezés útján tartják ügyfeleikkel a kapcsolatot,folyamatosan van szükségük nagy mennyiségű névre szóló számlalevél, vagy egyéb megszemélyesített nyomtatvány gyors előállítására.Szoftvereink, nyomtatóink és borítékoló gépeink segítségével a teljes nyomtatási, megszemélyesítési, borítékolási és postázási feladatkört házon belül meg lehet oldani, jelentős költségmegtakarítást elérve.

 

 

Önkormányzati adókivetés konszolidációja

Papír tornyok, adózók anyagai válogatásra várva, kézi hajtogatás, borítékolás, több hétig tartó adókiküldés?Csak egy pár gondolat azok közül, amelyekkel a kézzel történő adókivetés jár.Bizonyára nem először találkoznak ezzel a problémával az évente ismétlődő tömeges adókiküldések során.Többé nem kell a kollégáknak éjt nappallá téve azon fáradozni, hogyan oldják meg határidőre az adózók kiértesítését úgy, hogy a napi feladataikat is el tudják végezni.A DELFIN Rendszerház Kft. olyan kész rendszert bocsájt Ügyfelei részére, amely segítségével egy ember is képes pár nap alatt elvégezni azt a munkát, amin korábban hetekig fáradozott az adóosztály minden dolgozója.

Borítékbontók

Ha sok a beérkező levele és már fárasztó azok kézzel, késsel bontása, akkor egész biztos gondolt már arra milyen jó lenne egy olyan gép, amibe válogatás nélkül, ahogy a postás letette őket, be lehet tenni a borítékokat, majd egy gombot megnyomni és minden boríték nyitva van!!!

Címnyomtatók: (Adress printer)

Házon belüli termelékenység javítása nyomdai üzemekben, hivatalokban, direkt marketing ügynökségeknél, önkormányzatoknál…Mindenhol, ahol nagy számú borítéknyomtatására van igény, akár változó adattartalommal.