Oldal kiválasztása

Mobil alkalmazások

Gazdag alkalmazás csomag laptopokra, okos telefonokra és táblagépekre, hogy csapata nagyobb teljesítményre legyen képes, bárhol is legyen.

Workflow szoftverek

A Ricoh workflow szoftverei segítenek a vállalkozásoknak gyorsabb, okosabb és költséghatékonyabb működés kialakításában, azáltal, hogy automatizálják a munkafolyamatokat.

Scan to folder helper

A beszkennelt dokumentumokat tároló mappák beállításának egyszerű módszere

A Scan to Folder Helper jóvoltából a felhasználók könnyen beállíthatnak mappákat, ha a dokumentumokat közvetlenül egy adott helyre szeretnék beszkennelni. Az alkalmazás könnyen követhető, képernyőn megjelenő útmutatója egyszerűen, lépésről lépésre haladva segíti a felhasználót a szkennelt dokumentumok célmappájának beállításában. Minden felhasználó egyedi mentési mappát jelölhet ki saját fiókjában, így a későbbiekben kényelmesen, gyorsan hozzáférhet dokumentumaihoz.

Személyi igazolvány másolása

Gyorsan lemásolhatja személyi igazolványát

A személyi igazolvány másolása alkalmazás révén gyorsan papírmásolatot készíthet igazolványokról. Az alkalmazás intuitív kezelőfelülete segítségével a folyamat minden lépésén végigvezeti a felhasználókat, így megkönnyíti az igazolványok elő- és hátoldalának ugyanarra a lapra történő nyomtatását.

A személyi igazolvány egy oldalas másolata elkészítési folyamatának megkönnyítésével az alkalmazás időt takarít meg a felhasználók számára, és fokozza a kényelmet.

Conference Concierge

Rendezvényeken és értekezleteken kiosztott anyagok elkészítésének támogatása

A Ricoh Conference Concierge alkalmazása megkönnyíti és felgyorsítja a konferenciák és rendezvények támogató anyagainak elkészítési folyamatát. A képernyőn megjelenő könnyen követhető utasítások végigvezetik a felhasználókat a legfontosabb dokumentumok előállítási folyamatán, ügyelve arra, hogy a felhasználásnak megfelelő méretűek, formátumúak és tájolásúak legyenek.

A felhasználók az okos kezelőpanel segítségével egyszerűsíthetik a folyamatot, így időt takaríthatnak meg a rendezvényekre való felkészülés során, és gondoskodhatnak arról, hogy a bemutatókat igazi, figyelemfelkeltő anyagok erősítsék meg.