Oldal kiválasztása

MP 2001SP

MP 2501SP

Digitális fekete-fehér Multifunkciós Nyomtató

fekete-fehér

25 lap/perc

Sokoldalú munkacsoportos MFP-k

Az MP 2001SP/MP 2501SP eszközök új lehetőségeket nyitnak meg a munkacsoportok és a kisvállalatok számára. Önmagukban ezek az A3-as fekete-fehér MFP-k produktív és gazdaságos nyomtatást, másolást és színes szkennelést biztosítanak. De ez csak a kezdet. Ugyanis az eszközöket az elektronikus munkafolyamatoktól a távmenedzsmentig számos szoftvermegoldáshoz lehet integrálni. Továbbá olyan funkciókkal is rendelkeznek, amik általában csak a nagyobb eszközökön találhatóak meg. Ilyenek például a személyre szabható 4,3 colos érintőkijelző és az opcionális merevlemez. Így a kisvállalatok is élvezhetik a költséghatékonyság és folyamathatékonyság előnyeit.

 

Gyors és produktív

Az MP 2001SP/MP 2501SP eszközökkel több munkát végezhet el kevesebb idő alatt. Az első nyomat kevesebb mint hat másodperc alatt készül el. A 25 lap/perces folyamatos nyomtatási sebesség pedig gondoskodik róla, hogy a nagyméretű dokumentumok is gyorsan elkészüljenek. Az akár 50 kép/perces színes szkennelési sebesség jelentősen megnöveli a digitális munkafolyamatok hatékonyságát.

Gazdaságos és hatékony

Az MP 2001SP/MP 2501SP eszközök minden lehetséges módon gazdaságosak. Az energiahatékony üzemeltetés alacsonyan tartja elektromos számláit. Az automatikus kétoldalas nyomtatás pedig csökkenti a papírfelhasználást. A dedikált Igazolvány másolás gomb segítségével időt és papírt takaríthat meg igazolványok másolásánál. Az eco képernyő bátorítja a környezettudatos hozzállást, mivel megmutatja a felhasználóknak, hogy mennyit spóroltak.

 

Színes érintőképernyő

A 4,3 colos színes érintőképernyő segítségével gyorsan elérhetőek a főbb funkciók. A kijelző pozíciója állítható, valamint saját ikonokat és céglogót helyezhet el rajta. Akár felhasználónként is személyre szabhatja. Az integrált SD/USB csatlakozás lehetővé teszi a hordozható adattárolókról közvetlenül történő nyomtatást.

GWNX kontroller

A korszerű GWNX kontroller felsőkategóriás funkcionalitást biztosít az MP 2001SP/MP 2501SP eszközöknek. A beágyazott és szerver alapú megoldások támogatásával lehetővé teszi a folyamatok korszerűsítését és az eszközmenedzsment hatékonyabbá tételét. Vagy akár növelheti a produktivitást is, azáltal, hogy a hálózat minden MFP-jén ugyanazt az interfészt használja.

 

Korszerű megoldások az opcionális merevlemezzel

Az opcionális merevlemez maximalizálja a beruházásból származó előnyöket, mivel elérhetővé teszi a fejlett funkciókat. A mervlemezt használhatja biztonságos nyomtatásra, a kijelző felhasználónkénti személyre szabására, vagy az USB eszközön tárolt dokumentumok előnézeti megtekintésére. A merevlemez titkosítás és adatfelülírás biztosítja az adatok biztonságát.