Oldal kiválasztása

MP 2554SP

Nagyon megbízható A3 fekete-fehér MFP

25 lap/perc

Rendkívül megbízható A3-as fekete-fehér MFP-k

 Az Ön vállalkozása egyedi. Éppúgy, mint az Ön üzleti magatartása. Akkor miért kezelné a dokumentumait ugyanúgy, mint mindenki más? A Ricoh A3-as fekete-fehér MPF-i az igényes közepes és nagyméretű irodák számára lettek tervezve. Ezek az MFP-k segítenek nyomtatni, másolni és dokumentumokat megosztani az extra kényelem jegyében. Használja őket információs portálként, és csatlakozzon közvetlenül a kezelőpanelről a felhőalapú szolgáltatásokhoz. Az aktivitás, az energiafogyasztás és a működési költségek figyelése hathatós adminisztrációs eszközökkel. Ezt a készüléket hozzá is adhatja a Ricoh Menedzselt Dokumentum-szolgáltatásaihoz (MDS) a költségek csökkentése érdekében. A konfigurációk széles választékával ezek a modellek növelik az eredményt a létrehozástól egészen a befejezésig.

  • Időmegtakarítás: az első oldal gyors nyomtatása, hamar helyreáll alvó üzemmódból.
  • Kimagaslóan produktív: percenként akár 60 fekete-fehér oldal.
  • Könnyű használat: egyszerűsítse le munkafolyamatait és teljesítsen több feladatot.
  • Költségkímélő: minimalizálja működési költségeit az energiatakarékos tulajdonságok segítségével.
  • Rugalmas: minden igényt kielégítő modellek széles választéka.

Nagyszerűen illik a modern irodákba

Az MP 2554, MP 3054, MP 3554, MP 4054 és MP 6054 A3-as fekete-fehér multifunkcionális termékek új családját jelentik, melyek sebessége 25-60 lap/perc között terjed. Fekete-fehérben nyomtatnak és másolnak, színesben szkennelnek, miközben a fax lehetősége opcióként elérhető. A munkafolyamat megoldások magukban foglalják a Ricoh következő generációs (GWNX) vezérlőjét.
Használatra kész, a legtöbb modell képes nyomtatni, másolni és szkennelni, magában foglal egy dokumentum szervert, illetve ARDF vagy SPDF dokumentumadagolóval van felszerelve (az SPDF csak az MP 4054/5054/6054 esetében elérhető). A kezelőpanel mindig tökéletes megoldást kínál a különleges igények kielégítésére.

Teljesítsen több feladatot

Akár nyomtat, másol, szkennel vagy faxol, ez a kompakt és megfizethető Ricoh sorozat segít az információk gyors előállításában és megosztásában. Élvezze az intuitív, egy érintésű kezelők előnyeit, lépjen könnyedén a következő feladatra.

 

Osszon meg gyorsabban információt

Ezzel a Ricoh sorozattal könnyen átválthat egy másik munkára. Mindössze 5 másodpercen áll helyre az alvó üzemmódból, percenként 60 fekete-fehér oldalt nyomtathat a hordozók széles választékára. Percenként akár 80 színes vagy fekete-fehér képet szkennelhet a 100 lapos Automatikus lapfordító dokumentumadagoló (ARDF) használatával. Nem elég gyors?

Választhatja a 220 lapos Egyutas kétoldalas adagolót is, ami akár

 

Dolgozzon bárhonnan

Férjen hozzá az információkhoz bárhonnan és ossza meg másokkal is. Ezek a felhasználóbarát MFP-k tartalmazzák a Ricoh Smart Device Connector-t, ami segít könnyen kapcsolni egy NFC- képes okos készüléket az opcionális okos kezelőpanelhez.

Egyszerűen csak érintse össze okos eszközét és az okos kezelőpanelen lévő NFC címkét, vagy szkennelje be a QR-kódot az MFP-hez való automatikus csatlakozáshoz.

 

Könnyen hozzáférhet mindenhez, amire szüksége van

Végezze el hatékonyabban a napi feladatokat az intuitív, egyszerűen használható interfésszel. Válassza a további papírtálcákat, hogy akár 4 700 lapra növelje a papírkapacitást a zavartalan működés érdekében. Több utómunkálati opció közül választhat, többek között a tűző nélküli finisert (csak az MP 2554/3054/3554 esetében elérhető). Ez a 250 lapos belső tűző nélküli finiser maximum 5 lapot tud tűzú nélkül összefűzni, ezzel

Kezelje és növelje a munkacsoport teljesítményét

A mai, nyűzsgő irodáknak szükségük van a még hatékonyabb munkavégzésre. Ezek az MFP-k tartalmaznak egy jelentős processzort, 2 GB RAM-ot és egy 320 GB HDD-t, hogy egyszerre több munkát is végezhessen. Beállíthat nyomtatási kvótákat vagy limitet egyes felhasználók számára, ezzel a felelősségteljesebb nyomtatásra buzdítjuk. Élvezze az ikon-vezérelte PCL6 felhasználói felület előnyeit, hogy néhány lépésben akár 1 200 dpi

 

Szabja testre a munkafolyamatokat a feladatai egyszerűsítése érdekében

Testre szabhatja ezeket az MFP-ket a különleges igényei kielégítésére! Ikonokkal személyre szabható képernyő, hogy a gyakran használt utasításokat egyetlen érintéssel elérhesse. Használja az opcionális GlobalScan NX szoftvert, hogy a papírdokumentumokat digitálissá alakítsa át annak érdekében, hogy gyorsabban továbbíthassa őket akár több helyre is.

 

Használja az ismerős technológiát, hogy gyorsan navigálhasson a kulcs funkciók között

Ez az MFP sorozat a legújabb, 10,1 colos Ricoh okos kezelőpanellel van felszerelve a kezelhetőségért. Ez a panel leegyszerűsíti a másoló, a szkenner és a fax leggyakrabban használt funkcióit. A már ismerős “fogd és vidd” a főoldalon lévő ikonok újrarendezésére szolgál a felhasználóbarát használat növelésére. Jobban kedveli a Ricoh hagyományos felületét? Továbbra is könnyen lehet váltani a gyors felhasználói interfész

 

Védje meg a dokumentumait

A fejlett felhasználói hitelesítés segít megelőzni a dokumentumokhoz való jogtalan hozzáférést. A dokumentumok az eszközön tárolódnak, míg egy jogosult felhasználói kártyát nem érvényesítenek, vagy nem ütnek be jelszót az MFP-be. A további védelemért használhatja a titkosított PDF továbbítást a bizalmas PDF dokumentumok küldéséhez vagy vízjelek hozzáadásához. Az Adatfelülírási biztonsági egység (DOS) automatikusan felülírja a rejtett képeket és adatokat a merevlemezen, hogy azok olvashatatlanok legyenek.

 

Kezelje és figyelje távolról

Ezzel a Ricoh sorozattal láthatja, hogy a “hatékonyság” és a “produktivitás” kifejezések hogy passzolnak a munkanapjához. Használja az intuitív adminisztrációs vezérlőket az asztaláról történő számlálóállások automatizálásához, a rendszerbeállításokhoz való hozzáféréshez és a gördülékeny firmware frissítésekhez.

Figyelmeztetést kap, mikor fogynak a kellékanyagok, vagy karbantartásra van szükség. Figyelje az adott felhasználók munkáját, konfigurálja a teljes flottát távolról a könnyen használható, webböngésző alapú kezelőpanelről.