Oldal kiválasztása

MP C3503SP

Hozzon létre egy hiper-hatékony munkahelyet

35 lap/perc

Kiváló csekk nyomtató is

Hozzon létre egy hiper-hatékony munkahelyet

Alakítsa át vállalata irodai produktivitását a Ricoh MP C3003SP/MP C3503SP színes multifunkciós eszközeivel. Növelje a munkafolyamatok hatékonyságát a gyors és kiváló minőségű nyomtatás és a széleskörű papírkezelés segítségével. A kifinomult színmenedzsment és a kiemelkedő minőségű kimenet adta lehetőségeket kihasználva nyomtasson képekben gazdag professzionális dokumentumokat nagy mennyiségben.

  • Kiemelkedő képminőség
  • Sokoldalú papírkezelés
  • Gyors és produktív
  • Széleskörű befejezési lehetőségek
  • Környezettudatos
Professzionális minőségű nyomtatás, flexibilis papírkezelés

A kiemelkedő szöveg és kép reprodukció ideálissá teszi ezeket az eszközöket a mindennapi dokumentumkészítési igények kielégítésére és a komplexebb nyomtatási munkák elvégzésére is.

Az egyenletes színtelítettség és a színek intenzitása és stabilitása – folyamatos nyomtatás/ másolás esetén is – biztosítja a tökéletes kimenetet.

Nyomtasson SRA3 papírra és jelenítse meg a vágójeleket a proof nyomtatáshoz. Használjon különböző médiákat 300 g/m² (egyoldalas) vagy 256 g/m² (kétoldalas) papírsúlyig. Nyomtasson borítékra közvetlenül a standard kettes adagolóból. Nincs szükség opcionális borítékadagolóra.

A produktivitás új szintje

Az MP C3003SP/MP C3503SP eszközök innovatív funkciói garantáltan forradalmasítják irodája produktivitását. A gyors nyomtatási, másolási és szkennelési sebességet remekül kiegészíti a befejezési lehetőségek széles skálája. Valamint, a fejlett E-22C színes kontroller még a legifinomultabb nyomtatási munkák esetén is növeli a RIP feldolgozás hatékonyságát.

 

A gyors nyomtatással időt takaríthat meg

Ezek az MFP-k akár 35 oldal/perc sebességgel is képesek nyomtatni. A bemelegedési idő mindössze 19 másodperc és az első másolat is elkészül 4,6,(fekete-fehér) ileetve 7,3 (színes) másodperc alatt. Az eszközök mindössze 5,6 másodperc alatt felállnak alvó üzemmódból, így bármikor készen állnak a munkára.

 

Növelje a befejezési műveletek hatékonyságát

Számos finiser opció érhető el. A tűzni és lyukasztani is tudó belső finiser – az első ebben a kategóriában – segítségével helyet takaríthat meg. Professzionális kinézetű dokumentumokhoz válassza az 1000 lapos füzetkészítő, vagy a szintén 1000 lapos tűző finiserek egyikét. Igény szerint lyukasztó egységek is rendelkezésre állnak. Könnyedén készíthet posztereket a poszterkészítő funkció segítségével.

 

Gyorsítsa fel munkafolyamatait

Csökkentse a dokumentumok keresésére fordított időt a kereshető PDF funkció segítségével. Növelje produktivitását, szkenneljen kereshető PDF formátumban e-mailbe, mappába és külső adattárolóra (SD/USB). Másolja egy igazolvány mindkét oldalát egy oldalra az igazolványmásolás funkció segítségével. Ezzel rengeteg időt és papírt takaríthat meg, ha rendszeresen kell igazolványokat másolnia.

Növelje a RIP feldolgozás hatékonyságát

Az MP C3003SP/MP C3503SP eszközök fejlett E-22C színes kontrollere tartalmazza a legújabb FS100 Fiery platformot. Ez, a nagy teljesítményű 2,9 GHz-es Intel processzorral, 2 GB memóriával és egy 500 GB-os merevlemezzel együtt jelentősen megnöveli a RIP feldolgozás hatékonyságát a komplex nyomtatási munkáknál.

 

Csökkentse a munkaterhelést

A Command WorkStation 5 magában foglalja a munkamenedzsmentet segítő Job Center-t és a szerver menedzsmentet biztosító Device Center-t is. Folyamatosan nyomon követheti a nyomtatási munkák állapotát, így növelheti a hatékonyságot. Használja az előnézeti eszközöket a dokumentum létrehozás egyszerűsítésére és rendezze dokumentumait egyik fájlból a másikba, alkalmazástól vagy platformtól függetlenül.

 

Kiemelekdő képalkotás

A kiemelekdő színoptimalizáció érdekében az eszközök Pantone Plus és standard felhő alapú nyomtatási képességekkel vannak felruházva (EFI PrintMe), valamint rendelkeznek Fiery VUE megoldással is. Küldjön nyomtatási munkákat a Fiery kontrollerre iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékéről, alkalmazás telepítése nélkül.

 

Maximális biztonság

A jelszavak és a felhasználói azonosítás megakadályozzák a dokumentumok jogosulatlan nyomtatását vagy másolását. CC tanúsítvány, PDF/ A információbiztonsági és elektronikus dokumentum archiválási szabványok garantálják dokumentumai biztonságát. A magasabb biztonsági szintek növelik az eszközbiztonságot.

Takarítson meg energiát és csökkentse a CO2 kibocsátást

A Ricoh segít csökkenteni környezeti lábnyomát. Az MP C3003SP/MP C3503SP eszközök részben környezettudatos műanyagból és elektronikus kohóban készült acélból készülnek. Az automatikus Be-/Kikapcsolás időzítő növeli az eszköz elérhetőségét és segít csökkenteni a teljes energiafogyasztás (TEC) értéket, amely így a kategória egyik legalacsonyabbja. Továbbá, ezek a környezettudatos MFP-k megfelelnek az Energy Star követelményeknek. Ez azt jelenti, hogy kevesebb CO2 termelődik az üzemeltetéshez szükséges energia előállítása során.

 

Hozzon létre egy kényelmesebb irodát

Ezek az eszközök annyira csendesek, hogy alig veszi észre őket. Alvó módban leállnak a ventillátorok is, így nullára csökken a zajkibocsátás. Az alvó módból történő visszaállás során az alkatrészek kezdő mozgása minimális, így tovább csökkenthető a zajszint. A beépített kétoldalas egység helyet takarít meg és csökkenti az eszközök alapterületét, amik így minimális helyet foglalnak.