Oldal kiválasztása

Ricoh PJWX4141

Ultra közeli vetítési távolságú hordozható projektor

 • 3 Kg
 • 40-80 colos képátló
 • Falra is rögzíthető
 • 3300 lumen
 • WXGA
 • 11,7 cm vetítési táv

Formális és informális

A Ricoh PJ WX4141 projektorok biztosítják a mai üzleti világban elengedhetetlen flexibilitást és sokoldalúságot. Az ultra közeli vetítésű eszközök a vetített felülettől csak pár centire elhelyezve is éles és szép képet biztosítanak, akár 80 colos képátlóval is. Ezen kompakt és könnyű eszközök segítségével a legkisebb helyeket is ad hoc tárgyalókká alakíthatja.

 • Mindössze 11,7cm vetítési távolság
 • 48-80 colos képátló
 • 3300 lumen fényerősség
 • 1280 x 800 WXGA felbontás
 • Vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztathatóság (PJ WX4141N/ PJ WX4141NI)
 • Beépített interaktív megoldás (PJ WX4141NI)

Az okos választás kis helyekre.

Csak vessen egy pillantást a Ricoh PJ WX4141 sorozat projektoraira és könnyedén észreveheti, hogy miért olyan nagy a kereslet az ultra közeli vetítési távolságú eszközökre. Ezek az eszközök kis távolságról is nagy képet tudnak vetíteni, ezért olyan helyeken is használhatóak, ahol a legtöbb projektor nem: kis tárgyalókban, üzletek kirakatában, vagy akár kiállításokon. Mindezen felül a speciális kialakításnak hála kiküszöböli a hagyományos projektorok számos gyermekbetegségét, például nem foglal helyet az asztalon, nem vakítja el az előadót, és az előadó sem árnyékolja be a prezentációt.

Az optimális projektor a modern munkahelyi gyakorlatokhoz.

A Ricoh PJ WX4141 sorozat projektorai új szintre emelik a sokoldalúságot és a kényelmet. Kombinálják az egyedülálló ultra rövid vetítési távolságú projektorok előnyeit a könnyű kialakítással. A könnyű hordozhatóságnak és egyszerű kezelésnek köszönhetően egyszerűen magával viheti az eszközt és akár az ügyfélnél is könnyedén megtarthatja prezentációját. Flexibilisebb és gazdaságosabb, mint a drága nagy formátumú kijelzők.

Önálló ultra közeli vetítésű projektor telepített, vagy mobil használatra.

A Ricoh PJ WX4141 könnyű kialakítása ideálissá teszi mobil használatra. A mindössze 3kg súlyú projektort könnyedén mozgathatja a tárgyalók között, vagy egyszerűen kiviheti külső helyszínre is. Fix használat esetén a nagyobb biztonság érdekében falra is rögzítheti. A könnyű kezelhetőség és a 3 másodperces bekapcsolási idő rögtönzött megbeszélések levezetéséhez és formális prezentációkhoz egyaránt ideálissá teszi az eszközt.

A hálózati csatlakoztathatóság lehetővé teszi a könnyű információmegosztást és a fejlett eszközmenedzsmentet.

A Ricoh PJ WX4141N vezetékes és vezeték-nélküli csatlakozást biztosít a Windows és Mac operációs rendszert futtató eszközök számára, valamint az USB port segítségével a PC mentes prezentáció is megoldható. Az eszköz támogatja a DLNA és UPnP szabványokat. A Quick Projection alkalmazás segítségével három egyszerű lépésben direkt kapcsolatot létesíthet egy vezeték nélküli eszköz és a projektor között.

Beépített interaktív megoldás a korszerű oktatáshoz és kollaborációhoz.

A Ricoh PJ WX4141NI segítségével jegyzetelhet és rajzolhat a kivetített képre. Az interaktív megoldás teljes mértékben integrált, ezért nincs szükség kalibrációra és további beállításokra. Az eszköz összekapcsolható a különböző helyszíneken található projektorokkal és Ricoh interaktív táblákkal, így a távoktatások és megbeszélések új értelmet nyernek.