Oldal kiválasztása

SG 7100DN

GELJET Nyomtató

Színes
Fekete-fehér

29 lap / perc

GELJET: Megfizethető színek minden igényhez

Szeretne ügyfeleinek és alkalmazottainak megfizethető és kiváló minőségű színes dokumentumokat biztosítani? Megteheti a AficioTMSG 7100DN segítségével. Az innovatív GELJET nyomtató kis alapterülettel, teljes elülső hozzáférhetőséggel és standard hálózati csatlakoztathatósággal rendelkezik. Az eszköz a Ricoh gyorsan száradó Liquid Gel technológia segítségével egyszerűsíti a színes nyomtatást a boltokban és a kis és otthoni irodákban egyaránt.

 

A GELJET előnye

A GELJET nyomtatók gyorsan száradó, viszkózus, pigment alapú Liquid Gel festéket használnak, ami nem szívódik fel a papíron és gyorsan szárad. Minőségi és olcsó színes nyomatok normál papíron. A Liquid Gel azonnal szárad, így lehetővé teszi a gyors kétoldalas nyomtatást.

Felhasználóbarát kezelés

A teljes elülső hozzáférhetőségnek köszönhetően ezek az eszközök, szinte báhol elférnek. Ezen kívül rendelkezésre áll a könnyű USB és hálózati csatlakoztathatóság és az egyszerű borítéknyomtatás.

 

Növelje produktivitását

Az első nyomat elkészülési ideje mindössze 8 másodperc. A nagy kapacitású opcionális papíradagolók és a 29 lap/perces sebesség biztosítják a zavartalan nyomtatási folyamatokat. A széleskörű papírtámogatásnak és az opcionális kézi adagolónak köszönhetően könnyedén nyomtathat posztereket, bannereket, borítékokat és egyedi papírokat.

Kerülje el a kiszervezést

A GELJET eszközök számos papírmérettel és papírsúllyal megbírkóznak. Kétoldalasban is nyomtathat az AficioTMSG 7100DN papírtakarékos kétoldalas egységével. Ezen funkcionalitások segítségével professzionális színes dokumentumokat készíthet házon belül.

 

Gondolkodjon nagyobban

Megoldást keres szélesformátumú színes nyomtatási igényeire? A meglepően kompakt és kiemelkedően flexibilis AficioTMSG 7100DN segítségével az Excel táblától a mérnöki rajzokig bármit nyomtathat A4-től A3-as méretig.