Oldal kiválasztása

SG K3100DN GELJET Nyomtató

Fekete-fehér

29 oldal/perc

GELJET: Alacsony költségű, környezetbarát nyomtatás

Az AficioSG K3100DN egy költséghatékony fekete-fehélr nyomtató, ami tükrözi a Ricoh elkötelezettségét a környezet felé. Ez az innovatív GELJETTM nyomtató gyors és kompakt. Alacsony üzemeltetési költséget, könnyű csatlakoztathatóságot és teljes elülső hozzáférést biztosít. Ezzel az első fekete-fehér GELJET nyomtatóval a Ricoh tényleg egyszerűsíti a nyomtatást az irodákban.

A GELJET előnye

A GELJET nyomtatók gyorsan száradó, viszkózus, pigment alapú Liquid Gel festéket használnak, ami nem szívódik fel a papíron. Alacsony költségek mellett készít kiváló fekete-fehér nyomatokat normál papírra. A Liquid GelTM azonnal szárad, így lehetővé teszi a gyors kétoldalas nyomtatást.

Felhasználóbarát kezelés

Ez a kis alapterületű kompakt nyomtató minimális helyet foglal az asztalon. A két soros LCD panel garantálja az egyszerű kezelhetőséget. A nyomtatómeghajtóban könnyedén beállítható a borítéknyomtatás.

 

Növelje produktivitását

Az eszköz bemelegedési ideje mindössze 35 másodperc. Az első nyomat mindössze 5,5 másodperc alatt készül el. Gyors, 20 lap/perces nyomtatási sebesség. A Ricoh Quick Start-Up (QSU) energiatakarékos technológiájának köszönhetően az eszköz szinte azonnal felébred az alvó állapotból.

Sokoldalú

Nyomtasson standard vagy egyedi papírokra 256 g/m2 papírsúlyig. A kézi adagoló és papíradagoló opciók segítségével nem kell megszakítani a munkát a papírutántöltéssel.

Egyszerű csatlakoztatás

Az SG K3100DN USB-re és hálózatra is csatlakoztatható. A teljes PCL 5C/6 támogatás biztosítja a problémamentes hálózati nyomtatást.