Oldal kiválasztása

SP C830DN

SP C831DN

A3-s színes lézernyomtató

Fekete-fehér
Színes

45-55 oldal/perc

Gyors és hatékony színes lézernyomtatók

Az SP C830DN/SP C831DN eszközök gyors, felhasználóbarát színes A3-as lézernyomtatók, amelyek ideálisak minden irodai környezetbe. A 4,3 colos színes érintőpanel könnyű kezelhetőséget biztosít. 300 g/m2 papírsúlyig könnyedén és megbízhatóan kezeli a különböző médiákat. A Ricoh új generációs kontrollere (GWNX) kiemelkedő biztonságot, alacsony energiafogyasztást és átfogó eszköz menedzsmentet biztosít.

45/55 A4-es oldal percenként.

4,3 colos színes érintőkijelző.

IC kártya hitelesítés a megnövelt biztonságért.

Attraktív külső.

Az ECO éjszakai szenzor csökkenti az energiafogyasztást.

 

Egyszerű üzemeltetés

Az SP C830DN/SP C831DN nyomtatók 4,3 colos érintőképernyőjét a 4 soros kijelzővel és animált menükkel különösen egyszerű kezelni. A home gomb segítségével egyetlen gombnyomással visszatérhetünk a kezdőképernyőre. Takarítson meg időt az olyan funkciók segítségével, mint a home gomb és az automatikus munkatörlés.

Széleskörű papírkezelés

Az AficioTMSP C830DN/SP C831DN eszközök (a kézi adagolóból) 52 és 300 g/m2 papírsúly között kezelik a különböző médiákat. A két alapkiszerelésű 500 lapos adagoló, a 100 lapos kézi adagoló és a két opcionális papíradagoló 3200 lapjával az eszköz teljes papírkapacitása akár 4400 lap is lehet. A nyomtatók az A3, A4, A5, B4, B5, foolscap, government, folio, quarto, legal és executive papírméreteket kezelik, így minden nyomtatási igénynek megfelelnek.

 

ECO éjszakai szenzor

Az innovatív ECO éjszakai szenzor tovább csökkenti az energiafogyasztást. Az SP C830DN/SP C831DN nyomtatók beállíthatók úgy, hogy energiatakarékos módba álljanak, ha a szobában a fényerő egy bizonyos szint alá csökken. Az eszközök szenzora mind a természetes, mind a mesterséges fény csökkenését érzékeli. A szenzor a beállítástól függően a villany leoltását követő 1 – 120 percben kapcsol be.

Fejlett kontroller

A könnyű használhatóságot és a megnövelt produktivitást a nagy teljesítményű Ricoh GWNX kontroller biztosítja, ami lehetővé teszi az eszköz beállításainak konfigurálását, állapotának nyomonkövetését és felhasználási riportok készítését.

 

Új fixáló rendszer

Élvezze ki a Ricoh Quick Start Up Direct Heating (QSU-DH) fixáló rendszere által biztosított környezeti előnyöket és a jobb képminőséget. Az eszközben egy vékony fixáló szíj veszi körül a fűtő egységet, ami csökkenti az energiafogyasztást és a bemelegedési időt is. Továbbá a fixálás sík felületen történik, így kevésbé gyűrődik a papír. Ennek eredménye a kiváló minőségű borítéknyomtatás.